TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Caz ieșit din comun: O femeie care are peste 200 kg vrea să se mai îngrașe

Caz ieșit din comun: O femeie care are peste 200 kg vrea să se mai îngrașe

Femeia care cîntăreşte peste 200 de kilograme este din Statele Unite şi consumă chiar şi 10.000 de calorii pentru a lua şi mai mult în greutate pentru un evenimet foarte special din viaţa ei, relatează Daily Mail.

Jessica Wilson, în vîrstă de 26 de ani din Pensylvania SUA, este logodită, iar scopul ei este ca pînă la nuntă sa cîntărească 270 de kilograme, transmite NOI.md cu referire la Mediafax.


Logodnicul ei este cel care o încurajează şi chiar o hrăneşte pe tînără, relatează Daily Mail.

Femeia trăieşte o poveste de dragoste inedită cu Eric Buddenhagen, un bărbat în vîrstă de 34 de ani, pe care l-a întîlnit prin intermediul unei platforme online dedicate bărbaţilor cu un fetiş pentru femeile obeze.

Comunitatea respectivă face cunoştinţă femeilor obeze cu bărbaţi care sînt atraşi de formele acestora şi care vor să le hrăneasă pentru a le ajuta să cîştige şi mai mult în greutate.

Cei doi s-au întîlnit pentru prima dată în luna august a anului trecut, iar Jessica a declarat că a fost dragoste la prima vedere. Ea a afirmat că legătura lor s-a bazat la început pe dorinţa de a se cunoaşte mai bine unul pe celălalt.

Abia după o lună de relaţie bărbatul a început să o hrănească pe tînără pentru a o ajuta ca aceasta să atingă greutatea dorită, de 270 de kilograme.

Femeia declară că de obicei consumă 5.000 de calorii, însă săptămînal are plănuite două zile în care se "îndoapă" cu alimente şi consumă pînă la 10.000 de calorii.

Logodnicul ei o duce în acele zile pe tînără la un bufet şi o încurajează să se "îndoape" cu cît mai multă mîncare. Femeia afirmă încîntată că iubitului ei îi place să-i mîngîie stomacul pentru a-l simţi cum se umflă, şi îi spune vorbe de susţinere pentru a mînca cît mai mult.

Cererea în căsătorie a fost una specială. Bărbatul a ascuns inelul în îngheţata pe care iubita lui o savura.

Tînăra afirmă că deşi este obeză, organismul ei este perfect sănătos, iar medicii i-au confirmat că glicemia şi colesterolul sînt în limite normale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load