Casa Barbie, în mărime naturală, poate fi închiriată cu doar 60 de dolari (FOTO)

Casa Barbie, în mărime naturală, poate fi închiriată cu doar 60 de dolari (FOTO)

O casă Barbie care te întoarce înapoi în timp până în perioada copilăriei, poate acum să fie închiriată prin o platformă populară de închiriere a locuințelor. Iată cum arată casa de vis în care îți poți petrece trei zile!


Săptămîna aceasta, în California se va întîmpla un lucru istoric. O casă Barbie în mărime naturală va putea să fie închiriată pentru prima oară cu ajutorul serviciului Airbnb. În onoarea aniversării de 60 de ani a legendarei păpuși Barbie, casa va putea fi închiriată pentru trei zile, contra sumei modice de 60 de dolari pe noapte de pînă la 4 persoane.


Printre facilități, cinema și piscină cu vedere la mare.


Acest lucru le permite fanilor Barbie să-și trăiască la propriu una dintre fanteziile copilăriei în perioada 27 – 29 octombrie 2019. Șansa de a închiria casă Barbie este unică, iar experiența le va oferi norocoșilor amintiri care să dureze o viață. Printre facilitățile de care aceștia se vor putea bucura se numără o piscină infinity cu vedere la mare, cinema privat, teren de sport, spațiu special gîndit pentru meditație, o terasă superbă și o bucătărie complet utilată.


Casa este dotată cu o mulțime de accesorii Barbie și culoarea predominantă este, așa cum v-ați fi și așteptat, roz!


Pe lângă închirierea casei, mai există cîteva beneficii care vin la pachet cu această oferta inedită. Este vorba despre o întîlnire cu celebrul hairstylist Jen Atkin, o lecție de scrima cu campionul Ibtihaj Muhammad, o lecție de gătit cu Chef Gina Clarke-Helm și un tur special al Columbia Memorial Space Center.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load