COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Casa Barbie, în mărime naturală, poate fi închiriată cu doar 60 de dolari (FOTO)

Casa Barbie, în mărime naturală, poate fi închiriată cu doar 60 de dolari (FOTO)

O casă Barbie care te întoarce înapoi în timp până în perioada copilăriei, poate acum să fie închiriată prin o platformă populară de închiriere a locuințelor. Iată cum arată casa de vis în care îți poți petrece trei zile!

Săptămîna aceasta, în California se va întîmpla un lucru istoric. O casă Barbie în mărime naturală va putea să fie închiriată pentru prima oară cu ajutorul serviciului Airbnb. În onoarea aniversării de 60 de ani a legendarei păpuși Barbie, casa va putea fi închiriată pentru trei zile, contra sumei modice de 60 de dolari pe noapte de pînă la 4 persoane.

Printre facilități, cinema și piscină cu vedere la mare.


Acest lucru le permite fanilor Barbie să-și trăiască la propriu una dintre fanteziile copilăriei în perioada 27 – 29 octombrie 2019. Șansa de a închiria casă Barbie este unică, iar experiența le va oferi norocoșilor amintiri care să dureze o viață. Printre facilitățile de care aceștia se vor putea bucura se numără o piscină infinity cu vedere la mare, cinema privat, teren de sport, spațiu special gîndit pentru meditație, o terasă superbă și o bucătărie complet utilată.

Casa este dotată cu o mulțime de accesorii Barbie și culoarea predominantă este, așa cum v-ați fi și așteptat, roz!

Pe lângă închirierea casei, mai există cîteva beneficii care vin la pachet cu această oferta inedită. Este vorba despre o întîlnire cu celebrul hairstylist Jen Atkin, o lecție de scrima cu campionul Ibtihaj Muhammad, o lecție de gătit cu Chef Gina Clarke-Helm și un tur special al Columbia Memorial Space Center.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load