TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care sînt cele mai confortabile locuri din avion

Care sînt cele mai confortabile locuri din avion

Experții serviciului online Aviasales au realizat un studiu și au aflat care sînt locurile în avion pe care călătorii le consideră cele mai confortabile.

S-a dovedit că mai mult de 70% dintre respondenți preferă un loc la fereastră. Turiștii cred că acest loc este minunat pentru somn și vă permite să admirați vederea de pe fereastră și să faceți fotografii frumoase. Cu toate acestea, participanții la sondaj au constatat că dezavantajul acestui scaun este că vor trebui să pășească peste ceilalți călători sau să-i roage să se ridice pentru a merge la toaletă.


Cu toate acestea, un sfert dintre respondenți au recunoscut că sînt chiar dispuși să plătească suplimentar pentru a sta la fereastră.

În același timp, 20% dintre călători au votat pentru scaunul de la marginea de mijloc, deoarece garantează libera circulație în cabină și are mai mult spațiu pentru picioare.

În același timp, 7% dintre turiști preferă un loc în mijloc, deoarece zboară cu un prieten sau partener sau doresc să evite legănarea. După cum au arătat rezultatele studiului, de obicei acest loc este preferat de bărbați.

În august 2018, un angajat al companiei Hawaiian Airlines, Kaipo Kauca, a explicat cum să alegem corect un loc în avion, în funcție de preferințele personale ale pasagerului. De exemplu, dacă turistul intenționează să doarmă în timpul zborului, este mai bine să stea lîngă fereastră, iar dacă merge adesea la toaletă - ar trebui să aleagă un loc la intrare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load