COVID-19 în MOLDOVA

Brandul 20th Century Fox dispare după 85 de ani

Brandul 20th Century Fox dispare după 85 de ani

20th Century Fox, legendarul brand din industria filmului, nu mai există, în mod oficial. După un proces de rebranding, numele se va transforma în 20th Television, potrivit CNN.

Compania Disney, care a cumpărat anul trecut majoritatea activelor Fox, a anunţat că 20th Century Fox se va transforma în 20th Television.

Noul logo şi grafica vor apărea oficial în toamna acestui an, odată cu difuzarea noilor seriale.


Serialele lansate înainte ca Disney să cumpere majoritatea acţiunilor Fox vor păstra brandingul vechi.

Compania Disney a scos cuvîntul „Fox” pentru ca acesta să nu se confunde cu produsele Fox Corporation rămase în grila companiei: Fox Entertainment, Fox Sports şi Fox News, a informat Mediafax.

71 de miliarde de dolari este valoarea tranzacției prin care Disney a achiziționat majoritatea activelor Fox în martie 2019

De asemenea, Disney va rebrandui şi ABC Signature Studios, şi ABC Studios, în ABC Signature. Mai mult, Fox 21 Television Studios se va transforma în Touchstone Television.

20th Century Fox: 85 de ani de cinematografie, zeci de actori legendari

Compania 20th Century Fox a fost fondată pe 31 mai 1935, prin fuziunea Twentieth Century Pictures și Fox Film Corporation.

Printre actorii legendari ai Hollywoodului care au lucrat pentru celebra companie de filme se numără Humphrey Bogart, Clark Gable, Shirley Temple, Paul Newman, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Robert Mitchum, Rita Hayworth și John Wayne.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load