COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Beneficiile masajului cu bambus

Beneficiile masajului cu bambus

Masajul cu bețe de bambus este o tehnică specială care are ca scop obținerea unor efecte de relaxare, calmare, întindere, reactivare. Este un masaj viguros cu caracteristici de bio-stimulare și reactivare, special creat pentru corp și față.

Masajul cu bețe de bambus se realizează astfel: se unge cu ulei zona ce trebuie masata, apoi cu ajutorul bățului de bambus se aplică o tehnică diferită de celelalte folosite în masaj și anume mișcări de rotire – alunecare, realizate din încheietura mîinii. Prin mișcările rulate suprafața corpului este drenată, iar toxinele sînt eliminate, dispar micro și macro nodulii celulitici, iar prin mișcările de presiune tonifiază și relaxează mușchii. Acest masaj produce senzații variate ce nu pot fi înlocuite de nici o altă terapie, avînd o textură și o duritate diferită, producînd un efect specific asupra corpului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, energizant și detoxifiant, transmite NOI.md cu referire la tabuhighlife.ro.

Beneficiile masajului cu bețele de bambus sînt numeroase: combaterea celulitei, tonifierea musculaturii, stimularea sistemului limfatic și a circulației, detoxifierea organismului, modelarea armonioasă a corpului, alungarea oboselii, detensionarea musculaturii.


Remodelare corporală rapidă și fără efort. Efectele transformatoare se văd chiar de la primele trei ședințe, majoritatea pacienților reușind ca după urmarea unui program intensiv de 10-12 ședințe să poarte haine cu pînă la două mărimi mai mici.

Eliminare naturală a retenției de apă. Spre deosebire de suplimentele sau ceaiurile drenante, care forțează organismul să elimine nu doar surplusul de apă, ci odată cu acesta și mineralele și vitaminele esențiale, masajul cu bambus oferă rezultate sigure și de durată.

Poate fi efectuat inclusiv de femeile care au varice – masajul cu bambus, așadar, se poate face în deplină siguranță și fără niciun risc de leziuni chiar și de către pacienții care au varice. În aceste cazuri se apelează la bețe de bambus cu un diametru mai mare, care facilitează masajul pe zonele varicoase.

Este ideal pentru femeile gravide – masajul cu bambus este recomandat din luna a patra de sarcina atît ca soluție 100% naturală de eliminare a retenției de apă, cît și pentru atenuarea durerilor musculare, prevenirea apariției vergeturilor și îmbunătățirea elasticității și a supleții pielii. Mai mult decît atît, ședințe de masaj cu bambus contribuie la alungarea insomniilor și la combaterea eventualelor stări de irascibilitate care pot surveni în perioada sarcinii.

Masajul cu bețe de bambus întărește imunitatea – dat fiind că stimulează drenajul limfatic, masajul cu bambus facilitează implicit eliminarea naturală a toxinelor din organism. Asta înseamnă că în afara faptului că te ajută să arăți mai bine, îți fortifică sistemul imunitar astfel încît să cîștigi orice bătălie cu virușii. De asemenea, combate eficient insomniile și luptă împotriva depresiei.

Sporește și capacitatea de concentrare – în afara beneficiilor sale pentru silueta, masajul cu bambus are un profund efect de relaxare psihică și implicit de sporire a capacității de concentrare asupra task-urilor cotidiene.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load