Astăzi opoziția Lunii cu Saturn poate favoriza apariția unor dificultăți

Astăzi opoziția Lunii cu Saturn poate favoriza apariția unor dificultăți

Opozitia Lunii cu Saturn poate favoriza aparitia unor intarzieri, dificultati materiale sau frustrari, precum si a unor responsabilitati sporite sau munci dificile. 


Vă recomandăm limitarea la activitati strict necesare sau de rutina. In masura in care este posibil, ar fi utila amanarea unor activitati dificile. 

Pe de alta parte, cei care se simt instare sa persevereze fara sa-si piarda calmul pot avea realizari frumoase si satisfactii pe masura.


Berbec


Este posibil sa va confruntati cu intarzieri sau neintelegeri care genereaza dificultati financiare de scurta durata. 

Ati face bine sa fiti mai optimist si mai destins, fiindca altfel riscati sa tensionati relatiile cu cei din jur. 

Daca trebuie sa sustineti un examen sau sa calatoriti, va recomandam sa fiti foarte atent si precaut. 

Seara puteti petrece momente placute impreuna cu persoana iubita.


Taur


In prima parte a zilei este posibil sa intampinati de o serie de dificultati si sa aveti impresia ca va straduiti degeaba. Puteti sa contati pe sprijinul colegilor de munca sau al partenerilor de afaceri. 

Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte buna. In a doua parte a zilei sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema care va preocupa de ceva timp.


Gemeni


Este posibil sa amanati o calatorie din cauza unei mici probleme de sanatate. Sunteti predispus la tulburari digestive, dar nu se intrevede nimic serios si totul se poate rezolva destul de usor. 

Relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei rude care se amesteca prea mult in problemele cuplului. Incercati sa rezolvati totul cu calm!


Rac


Daca aveti de gand sa incepeti o activitate noua, va sfatuim sa fiti atent la tendinta de a deveni prea nerabdator. Din cauza grabei, riscati sa faceti greseli si sa irositi timp si bani. 

Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si sa va concentrati asupra problemelor care nu suporta amanare. 

Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.


Leu


Va recomandam sa fiti foarte atent la ce si cum discutati cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri, pentru ca exista riscul sa va confruntati cu probleme de comunicare. 

Dificultatile financiare care va preocupa s-ar putea dovedi de scurta durata. O persoana mai in varsta din familie este dispusa sa va ajute. 

Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste mai putin placuta de la o ruda de departe.


Fecioară


La locul de munca sau in afaceri este posibil sa treceti printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa apelati la ajutorul unei persoane apropiate. 

Pentru a depasi cu bine dificultatile de azi, este indicat sa aveti rabdare si sa nu actionati sub impulsul momentului.


Balanță


Este posibil sa ratati o oportunitate de afaceri si sa fiti dezamagit. Nu este cazul sa va intristati, vor aparea curand alte oportunitati. 

S-ar putea sa intampinati cateva dificultati in plan profesional din cauza unor probleme de comunicare. 

Va recomandam sa aveti rabdare si sa evitati orice fel de speculatie.


Scorpion


Este posibil ca o persoana apropiata sa va propuna o colaborare sau asocierea intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va grabiti sa refuzati propunerea, chiar daca la prima vedere beneficiile nu par mari. 

Pentru orice decizie importanta este indicat sa va consultati cu partenerul de viata. 

Se pare ca aveti nevoie de mai multa odihna.


Săgetător


In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va face sa ramaneti in urma cu anumite activitati profesionale sau de afaceri.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile aprinse cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Aveti toate sansele sa recuperati intarzierile in scurt timp. 

Spre seara, va regasiti buna dispozitie in cadrul unei intalniri cu persoane apropiate.


Capricorn


Este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri si sa aveti o reusita deosebita. Va sfatuim sa aveti grija de bagaje, pentru ca exista riscul sa pierdeti ceva important. 

Relatiile cu colegii sau cu partenerii ar trebui sa fie foarte bune. 

Din punct de vedere financiar nu se intrevede nicio problema deosebita. 

Va sfatuim sa fiti mai atent cu partenerul de viata.


Vărsător


Se anunta o zi incarcata, asa ca va sfatuim sa va concentrati asupra chestiunilor care nu suporta amanare. 

In a doua parte a zilei este posibil sa va schimbati programul si sa va ocupati de o problema a partenerului de viata. 

S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o cheltuiala neplanificata pentru a repara ceva in casa. Totul se poate rezolva mai repede si mai usor daca actionati cu calm si fara sa va grabiti.


Pești


La locul de munca sau in afaceri sunteti predispus sa faceti greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu va enervati si sa acceptati ajutorul colegilor. 

Este momentul sa iesiti in lume, pentru ca aveti sanse sa faceti cunostinta cu anumite persoane care ar putea deveni importante pentru dumneavoastra in viitor. 

Va sfatuim sa evitati eforturile fizice sau intelectuale excesive, pentru ca riscati sa ajungeti la epuizare si sa aveti probleme de sanatate.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load