Artista inexistentă care a lansat peste 100.000 de cîntece în 10 ani (VIDEO)

Artista inexistentă care a lansat peste 100.000 de cîntece în 10 ani (VIDEO)

Poartă fuste extrem de scurte şi are energia nelimitată a unui căţeluş care nu oboseşte niciodată la joacă, relatează Bloomberg.


În cariera sa de 10 ani, a lansat mai mult de 100.000 de cîntece în mai multe limbi şi a deschis chiar şi spectacole pentru Lady Gaga.


Cu toate acestea, Hatsune Miku, care are nu mai puţin de 2,5 milioane de followeri pe Facebook, nu există cu adevărat in realitate; cel puţin nu aşa cum ne gîndim, încă, la divele din carne şi oase.


Miku este un star pop, creat şi animat pe calculator, în urmă cu mai bine de un deceniu, de Hiroyuki Ito, CEO al firmei japoneze Crypton Future Media. Miku şi-a început viaţa ca o voce de sinteză, dar de atunci a evoluat enorm şi a devenit un veritabil star muzical, mulţumită armatei de fani.


Un aspect crucial în evoluţia divei este faptul că orice fan poate scrie un cîntec, pe care să îl încarce pe o platformă; apoi fiecare dintre aceştia poate aştepta, în speranţa că diva va interpreteta şi piesa repectivă, chiar în timpul spectacolelor în care diva animată pe calculator are alături, pe scenă, muzicieni în carne şi oase – chitarişti, baterişti şamd.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load