COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Armata americană a confirmat OZN-urile filmate la viteze supersonice (VIDEO)

Armata americană a confirmat OZN-urile filmate la viteze supersonice (VIDEO)

Armata americană a confirmat că imaginile misterioase surprinse de piloți, care susțin că au văzut OZN-uri, sunt reale, după mai mulți ani de speculații.

Imaginile, printre care și un clip prezentat public de New York Times în 2017, provin de la avioanele pilotate de ofițerii marinei care raportează că au în față ”obiecte zburătoare neidentificate” care se deplasează cu viteză.

Pe filmare se aude vocea piloților uimiți de ceea ce văd „Ce naiba e aia?”

Un purtător de cuvînt al marinei a spus că obiectele sînt considerate „fenomene neidentificate din atmosferă”, o expresie folosită de militari pentru OZN-uri. Aceasta nu înseamnă neapărat însă că aceste obiecte sunt de origine extraterestră, relatează Business Insider.


Purtătorul de cuvînt Joseph Gradisher a declarat pentru publicația Black Vault că acele clipuri, în care se aud piloții dezorientați și care nu reușesc să descrie ce văd în fața ochilor, nu erau destinate publicului. Jurnaliștii de la The New York Times au discutat cu piloții, care au spus că au văzut obiecte zburînd la viteze supersonice și că acestea se puteau opri, întoarce și accelera așa cum nici un avion nu o poate face.

La fel, și Susan Gough, un purtător de cuvînt al Penatgonului, spunea că video-urile „nu au fost niciodată publicate de către Departamentul Apărării și ar trebui să fie interzise”.

Purtătorul de cuvînt al Marinei, Joseph Gradisher, a mai spus pentru Vice că „Marina Americană consideră fenomenele surprinse în imagini drept neidentificate”.

Purtătorul de cuvînt al Marinei a mai spus pentru Black Vault că „Marina nu a făcut publice descrieri ori caracteristici, nici ipoteze sau concluzii cu referire la obiectele din acele video-uri”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load