Apariţie spectaculoasă a Angelinei Jolie la Paris

Apariţie spectaculoasă a Angelinei Jolie la Paris

De fiecare dată cînd apare în public, Angelina Jolie reușește să stîrnească ropote de aplauze și să întoarcă privirile. Așa s-a întîmplat și la cea mai recentă apariție a divei, la Paris.


Aflată în magazinul unui brand celebru, pentru o ședință foto de promovare a produselor, Angelina a fost așteptată în fața vitrinelor de fanii entuziasmați.


A fost întotdeauna un etalon de frumusețe pentru o mulțime de femei, iar la 42 de ani încă arată remarcabil. Îmbrăcată elegant, în haine nude și cu ochelari de soare la ochi, actrița a fost așteptată în fața magazinului Guerlain din Paris pentru cîteva fotografii cu fanii.


Aspectul său senzațional i-a făcut pe admiratori să zîmbească, tocmai pentru că au avut ocazia să o întîlnească pe una dintre cele mai iconice femei de la Hollywood. Actrița americană a optat pentru un palton nude, o pereche de pantaloni într-o culoare neutră, pantofi stiletto aurii și o geantă într-o culoare puternică – roșu aprins. S-a ferit de blițurile fotografilor cu o pereche de ochelari de soare.


Această apariție vine la doar cîteva zile de la întoarcerea Angelinei din Iordania unde le-a vorbit oamenilor dintr-o tabără de refugiați. Alături de ea au fost și doi dintre cei șase copii, fiica Shiloh de 11 ani și Zahara, 13 ani.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load