Angajaţii Alitalia au distrus o comoară de 200.000 de dolari

Angajaţii Alitalia au distrus o comoară de 200.000 de dolari

O viola da gamba din secolul XVII, evaluată la peste 200.000 de dolari, a fost distrusă de angajaţii Alitalia care manipulează bagajele, în urma unei călătorii cu avionul.


Myrna Herzog, muzician din Brazilia, acuză pe Facebook angajaţii Alitalia că i-au distrus un instrument muzical vechi de 400 de ani, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Tel Aviv.  Femeia îi acuză pe reprezentanţii companiei aeriene că nu i-au permis să ia instrumentul la bordul avionului şi au obligat-o să îl plaseze în cala aeronavei. 


Muzicianul spune că a încercat să cumpere un loc în avion pentru valorosul instrument muzical, însă la momentul respectiv nu mai erau locuri libere disponibile.  


Proprietara instrumentului şi-a dat seama că ceva este în neregulă în momentul în care, după aterizare,  instrumentul nu a apărut pe banda pentru bagaje. Cînd a semnalat problema în faţa angajaţilor companiei, a fost anunţată că instrumentul a ajuns la destinaţie lovit şi a fost pusă să completeze mai multe documente pînă cînd i-a fost restituit. Şocul a fost uriaş, spune femeia, mai ales că obiectul fusese depozitat într-o cutie specifică, solidă, pe care era menţionat în diferite locuri “fragil”.


 Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load