Analize de sînge pe care trebuie să le faci obligatoriu

Analize de sînge pe care trebuie să le faci obligatoriu

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Astfel, stările de rău și alte simptome nu trebuie ignorate, mai ales că, în ultima perioadă, tot mai mulți oameni află că sînt bolnavi de afecțiuni grave, în ultimul stadiu.

Pentru a preveni problemele de sănătate, este esențial să îți faci anual analize, mai ales pe cele de sînge.

Testele de sînge oferă rezultate care ajută medicul să își dea seama de starea generală a sănătății. Ele spun care este starea sîngelui, ficatului, plămînilor, precum și a numărului de celule din sînge. Se cunosc valorile trombocitelor, globulelor roșii și a celor albe. Acestea măsoară, de asemenea, numărul total, varietatea și concentrația procentuală.

Dacă vrei să știi cum stai cu sănătatea, atunci este necesar să le faci. De asemenea, problema tiroidei este tot mai prezentă atît la femei, cît și la bărbați. Așadar, dacă observi o schimbare bruscă a greutății, atunci trebuie să mergi imediat să îți faci analize. Poate slăbitul sau creșterea în greutate nu are legătură cu hormonii tiroidieni, însă nu trebuie să ignori astfel de simptome, mai ales dacă te simți și foarte obosită, în ultima perioadă. Acestea sînt teste pe care trebuie să le faci după 20 de ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load