COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alimentul care ţine răceala departe

Alimentul care ţine răceala departe

După o anumită vîrstă, majoritatea medicilor se retrag din domeniul medical. Însă, la 94 de ani, Murray Grossan profesează ca medic ORL.

În fiecare zi este înconjurat de medici specialiști, dar Grossan a reușit cumva să țină răceala și gripa la distanță timp de 10 ani.

“Am avut o expunere constantă la răceli, gripă și alți viruși, ca parte a serviciului meu”, spune Grossan. “Mulți medici construiesc o rezistență din cauza acestei expuneri”.


Dar Grossan face un singur lucru în fiecare zi: El mănîncă iaurt.

“Bacteriile vii (de exemplu, specii de Lactobacili) interacționează cu microbii din intestin”, explică Steve Bowers în cartea sa “Secretele celor mai sănătoși oameni din lume”.

În realitate, probioticele sînt microbi – bacterii benefice care protejează sănătatea dacă sînt consumate în cantități mari. Dar cei 100 de miliarde de microbi care trăiesc în intestinul gros fac multe lucruri bune pentru tine.

De exemplu, procesează fibrele indigestibile și contribuie la menținerea obișnuită a funcțiilor intestinale. Produc un număr de vitamine – B6, B12 și K2 – și ajută la absorbția mineralelor – fier, calciu și magneziu. De asemenea, ajută și la îndepărtarea bacteriilor rănite, cum ar fi Salmonella și E. Coli.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load