A slăbit 65 de kilograme cu 6 reguli simple

A slăbit 65 de kilograme cu 6 reguli simple

Numele ei este Kari Iunuale și vine din Statele Unite. Și-a propus să slăbească de la 136 de kilograme la 70 și a reușit să o facă urmînd 5 pași pe care chiar ea și i-a impus.


A redus porțiile de mîncare și a început să facă exerciții fizice la ea acasă. După ce a văzut că începe să slăbească, și-a schimbat alimentația, introducînd tot mai multe alimente recomandate de medici și nutriționiști și a început să consume un litru de suc natural pe zi, scrie CNN.


„Oamenii rămîn crispați atunci cînd mă văd. Toți îmi spun că nici măcar nu semăn cu fosta eu”, susține Kari pentru CNN. Totul a început într-o zi cînd a încercat o pereche de pantaloni care i-au plăcut foarte mult și nu i-au venit. Femeia și-a impus 6 pași simpli de slăbire, ambiționată fiind că nu o cuprinde talia 24, reușind să elimine 65 de kilograme în plus depuse pe corpul ei de-a lungul anilor.


PAȘII LUI KARI IUNUALE:
1. Reducerea porțiilor de mîncare:
– „Mereu am obișnuit să mănînc pînă mă simțeam complet plină. Pur și simplu am redus numărul porțiilor de mîncare pe zi și cantitățile pînă la o porție normală. Am fost mereu atentă la etichete fără să număr însă caloriile”


2. Realizarea activităților fizice:
– 30 de minute de mișcare pe zi au făcut-o să slăbească încă din prima săptămînă: „La început a slăbit cîte 9 kilograme pe lună, dar cu cît am avut mai puține kilograme de pierdut, mi-a fost mai dficil”


3. Constanța:
– Trebuie să ai ambiție și constanță în exercițiile și noul stil de viață pe care ți-l propui pentru a arăta bine, crede Kari. Mergea de 6 ori pe zi la sala de gimnastică, și, pentru a nu obosi, ziua își lucra partea superioară a corpului și noaptea partea inferioară.


4. Un litru de suc natural pe zi:
– Acesta este unul din cele mai importante sfaturi pe care Kari le dă tuturor, să consume lichide, în special sucuri naturale care conțin o serie de nutrienți. Kari și-a cumpărat un storcător de fructe pe care îl utiliza zilnic pentru a-și face sucuri.


5.  Alimentație variată:
– Pentru a nu i se face rău pe parcursul procesului de slăbire, Kari Iunuale a introdus alimente diversificate în dieta sa

6. O zi liberă pe săptămînă:
– Dacă își lăsa o zi liberă pe săptămînă în care putea consuma ceva dulce (nu foarte mult) nu însemna că dorința ei de a slăbi se diminuase. Corpul ei era suficient de antrenat încît să își permită mici degustări nevinovateCitește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load