COVID-19 în MOLDOVA

A fost prezentat un nou concept al salonului avionului cu dezinfectanți în scaune (FOTO, VIDEO)

A fost prezentat un nou concept al salonului avionului cu dezinfectanți în scaune (FOTO, VIDEO)

Biroul britanic de design PriestmanGoode a prezentat un nou concept al salon de avion pentru clasa econom și business clas. Autorii ideii cred că soluțiile propuse în curînd pot apărea în avioane, relatează The Sun.

În clasa econom, care era numită Pure Skies Zones, s-a propus, pe lîngă aranjamentul obișnuit de amenajarea scauunilor, să se creeze zone separate pentru pasagerii care zboară în grupuri mici sau singuri, transmite moya-planeta.ru.

De asemenea, se propune utilizarea materialelor care creează o atmosferă de confort și liniște, ceea ce va ajuta pasagerii să se simtă în siguranță după pandemie.


Clasa business, numită Pure Skies Rooms, are spații izolate pentru fiecare pasager, care separă spațiul cu o perdea. Turiștii din clasa business vor avea rafturi separate pentru bagaj, propriul spațiu pentru garderobă și un sistem multimedia cu un ecran mare.

"Am încercat să ne privim în viitor pentru a prezenta scenarii și modele noi de comportament al pasagerilor cauzate de pandemie. Toate acestea sînt necesare pentru a ne asigura că evoluțiile noastre pot fi implementate în cîțiva ani și vor îndeplini cerințele utilizatorilor și companiilor aeriene", a declarat directorul Biroului, Nigel Goode.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load