COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost numit cel mai sigur etaj de la hoteluri

A fost numit cel mai sigur etaj de la hoteluri

Specialiștii din industria călătoriilor au povestit la ce etaje ale hotelurilor este cel mai sigur să ne cazăm și, de asemenea, ne-au împărtășit alte sfaturi, care ne pot salva viața în călătorie, informează The Sun.

Autorul cărții despre hoteluri Sarah Schlichter a recomandat să nu ne cazăm la primul etaj, adăugînd că mulți experți recomandă să alegem între etajele trei și șase, deoarece acestea sînt situate la o înălțime considerabilă. "Respectiv, la acestea le va fi mai greu să pătrundă escrocilor și, totodată, ele sînt mai aproape de scările de incendiu", a explicat Schlichter.


În plus, trebuie să urmăriți, de sine stătător, pe navigator drumul pe care vă duce șoferul de taxi dar, de asemenea, să vă informaţi rudele și prietenii atît despre planurile dvs., cît şi referitor la deplasările dvs. Numerarul este recomandat să fie păstrat în pantofi sau într-un capac de ruj, iar alte lucruri valoroase ar trebui puse în diferite genți sau buzunare. "Dacă călătoriți de unul singur, luați două chei de la recepție și puneți una în portmoneu, iar cealaltă în buzunar", scrie ziarul.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load