COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost dezvăluită funcția secretă Word

A fost dezvăluită funcția secretă Word

Utilizatorii Twitter au fost uimiți de caracteristica non-evidentă a editorului de text Word din suita Microsoft Office. După cum au reușit să afle, programul oferă posibilitatea de a salva rapid conținutul media din document.

"Astăzi am aflat că .docx nu este un fișier întreg, ci o arhivă de chip”, a relatat user-ul @White_Bride. Metoda este de a redenumi formatul documentului text în .zip — toate imaginile vor fi în mape corespunzătoare în arhivă.

Unii utilizatori au completat sfatul autorului, observînd că acest sfat funcționează și cu alte fișierele ale suitei Microsoft Office Pack. Comentariile au precizat că în acest fel este posibilă exportarea fișierelor media din documente PowerPoint, Excel și alte aplicații.


La mijlocul lunii aprilie, jurnaliștii au descoperit o secțiune ascunsă în Windows care conținea o descriere a noilor caracteristici ale sistemului de operare adăugate cu actualizări. Cu noul instrument, utilizatorii sistemului de operare pot evalua inovațiile și pot scrie recenziile.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load