COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost descoperit secretul ”tinereții veșnice”

A fost descoperit secretul ”tinereții veșnice”

Oamenii de știință au descoperit secretul "tinereții veșnice". Despre acest lucru s-a anunțat în revista științifică FASEB Journal.

Un grup internațional de oameni de știință au studiat mecanismul care permite celulelor organismului să se reînnoiască și să reziste îmbătrînirii. Conform descrierii lor, celulele din organismul uman se reînnoiesc după "curățarea" de mitocondriile afectate.

Odată cu vîrsta, procesul de reînnoire a mitocondriilor încetinește, ceea ce determină îmbătrînirea organismului. Acest lucru duce la pierderea masei musculare și la apariția excesului de greutate.

Specialiștii au propus un nou concept de studiere a mitocondriilor. Cu ajutorul unor etichete fluorescente speciale, oamenii de știință propun colectarea de informații despre deteriorarea mitocondriei. Datele vor ajuta la declanșarea actualizării celulelor pe cale medicamentoasă.


Se remarcă faptul că companiile farmacologice încearcă de mult timp să dezvolte un medicament care să stimuleze procesul de distrugere a mitocondriilor uzate. Pentru a face acest lucru, ar trebui de găsit o modalitate de a activa moleculele senzorului energiei - proteinkinaza AMP-activată. Acest medicament și ar deveni "elixirul tinereții".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load