TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost creată o seră de apartament care te ajută să îţi creşti propriile legume acasă

A fost creată o seră de apartament care te ajută să îţi creşti propriile legume acasă

Un producător de electrocasnice a creat un nou dispozitiv. Este vorba de o seră de apartament care te ajută să îţi creşti propriile legume acasă. Arată ca un frigider pentru vinuri şi are un concept interesant.

În ziua de azi lumea îşi creşte în cel mai bun caz “recoltele” în balcon sau în curtea din faţa casei. sînt expuse totuşi legumele respective la dăunători, lipsa de timp a cultivatorului, anotimpuri schimbătoare, poluare şi alte probleme de gen. Ei bine, aparatul LG (care încă nu are nume) va replica cele mai bune condiţii pentru a creşte legume sau ierburi pe parcursul anului. Maşinăria imita condiţiile ideale de temperatură, PH, iluminare şi umiditate în funcţie de ceea ce cultivaţi.


Sînt folosite becuri LED speciale cu ultraviolete, circulaţie forţată a aerului, dar şi un sistem de administrare şi filtrare a apei. Practic o să creezi un micro climat la tine în “frigider”. O sursă de apă non circulantă este cea care distribuie fix cantitatea necesară fiecărui “raft” cu plante”. Se evită pînă şi mirosurile neplăcute, mucegaiul şi algele sau microorganismele dăunătoare. O aplicaţie de smartphone le permite utilizatorilor să monitorizeze condiţiile din dispozitiv, dar oferă şi ponturi despre maximizarea creşterii plantelor.

Aveţi şi pachete de seminţe special gîndite pentru acest aparat, iar 24 de tipuri de legume vor avea locaşuri speciale. Încă nu avem detalii despre preţ şi disponibilitate, dar vom avea o prezentare detaliată la CES 2020. Pe lista de legume sau ierburi suportate sînt salata, varza, rucola, busuioc, cicoare, lăptuci şi andive.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load