TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A crezut că are pietre la rinichi, dar a născut tripleți (FOTO)

A crezut că are pietre la rinichi, dar a născut tripleți (FOTO)

O femeie din SUA a mers la medic din cauza unor dureri pe care credea că le are de la pieterele la rinichi, însă a aflat că era însărcinată cu tripleți.

Luni, 19 august 2019, 08:04 Dannette și Austin Glitz, un cuplu din Dakota de Sud, SUA, au avut parte de o surpriză de porporții cînd femeia a adus pe lume tripleți. Cei doi sînt căsătoriți de 12 ani și după ce au avut doi copii nu s-au mai gîndit că aveau să devină părinți.

Cu toate acestea, în data de 10 august, Dannette a adus pe lume tripleți, un băiat și două fete: Blaze, Gypsy și Nikki. În ziua în care a născut, femeia a mers la spital din cauza unor dureri care, presupunea ea, erau provocate de pietere la rinichi. „Am început să am dureri și eram convinsă că sînt din cauza pietrelor la rinichi, pentru că am mai avut probleme de acest fel și înainte… Am aflat că urma să nasc și am adus pe lume tripleți.


N-am simțit niciun moment că sînt însărcinată, nu am avut stări de greață și nu au fost nici alte semne care să mă facă să bănuiesc asta”, a spus Dannette. Pentru că au fost luați prin surprindere de venirea pe lume a bebelușilor lor, cei doi soți nu au avut nimic pregătit. Aceștia au fost ajutați de familie și de prieteni cu diverse lucruri pentru micuți, după cum au declarat pentru Kota TV.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load