COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A băut un ou crud, timp de o lună. Efectele, neaşteptate!

A băut un ou crud, timp de o lună. Efectele, neaşteptate!

Pentru a reduce aciditatea sucului gastric, se bea un ou crud, înainte de micul dejun, timp de o lună.

Bogate în proteine, fier, vitaminele A şi B12, ouăle întăresc sistemul imunitar, previn bolile cardiovasculare, au efecte pozitive asupra funcţiilor cerebrale, şi sînt recomandate în dieta persoanelor supraponderale, a sportivilor, a femeilor care doresc să rămînă însărcinate.

Iată cîteva remedii naturiste cu ouă:

Rinită şi sinuzită - un ou se fierbe tare, se înfăşoară, cu tot cu coajă, într-un tifon şi se ţine la rădăcina nasului, între sprîncene, pînă ce se răceşte.


Ulcer gastric - pentru a reduce aciditatea sucului gastric, se bea un ou crud, înainte de micul dejun, timp de o lună.

Abcese şi furuncule - două gălbenuşuri de ou crud, o lingură de miere, un vîrf de linguriţă de sare se amestecă bine. Se toarnă făină, în ploaie, pînă re­zultă un aluat de o consistenţă nu prea tare. Se aplică pe zona afectată şi se lasă să acţioneze două ore. Tratamentul trebuie urmat timp de trei zile.

Insomnie - ingrediente: zece lămîi, cinci ouă cît mai proaspete, 300 de grame de miere de tei, un pahar de coniac. Într-un borcan, peste ouăle întregi, cu tot cu coajă, se storc cele zece lămîi. Se leagă gura recipientului cu un tifon şi se lasă timp de cinci-opt zile, într-un loc răcoros şi întunecos, pînă ce cojile de ouă încep să se înmoaie. După acest interval, se toarnă mierea şi coniacul şi se amestecă bine. Se păstrează la frigider şi se administrează cîte o linguriţă, de trei ori pe zi, după mesele principale. Durata tratamentului este de două săptămîni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load