11 companii aeriene, ale căror stewardese poartă cea mai memorabilă uniformă (FOTO)

11 companii aeriene, ale căror stewardese poartă cea mai memorabilă uniformă (FOTO)

Stewardesele sînt fața companiilor aeriene și de aceea o atenție deosebită este acordată uniformei, pe care o poartă.


Vă prezentăm 11 exemple ca să vedeți cît de diferită poate fi abordarea uniformelor stewardeselor. Vestimentație Haute couture și motive etnice, haine naționale regîndite și printuri în culori vii și toate astea pentru ca să nu confundați niciodată această companie aeriană cu alta.


Hainan Airlines, China
Compania i-a încredințat elaborarea uniformei designerului Laurence Xu și, după cum puteți vedea, a avut doar de cîștigat. Colecția a fost prezentată în cadrul Săptămînii Modei de la Paris, Colecția toamnă / iarnă - 2017.


Etihad Airways, EAU
Designerul independent italian Ettore Bilotta a creat uniforma pentru cea de-a doua cea mai mare companie aeriană din Emiratele Arabe Unite. Linia a fost concepută ca o combinație a modei înalte a Parisului și Romei din anii '60 și cea a modelelor moderne de pe podiumurile din New York și Londra. Se pare că le-a reușit de minune, 100%!


Emirates Airlines, EAUCompania Emirates Airlines este serios preocupată de faptul cum arată angajații săi, de aceea nu este surprinzător faptul că uniforma lor este una dintre cele mai recunoscute. Stewardesele sînt chiar special instruite cum să poarte boneta și să-și lege eșarfa.


Loganair, Marea BritanieCompania aeriană scoțiană Loganair a ales pentru reprezentarea companiei vestitele carouri, făcînd-o astfel să fie recunoscută pe aeroportul oricărui oraș din lume.


Singapore Airlines, SingaporeDesignerul francez de modă Pierre Balmain a creat uniforma pentru Singapore Airlines încă în anul 1968. Îmbrăcămintea este executată în 4 culori, care indică calificarea însoțitorilor de zbor. Spre exemplu, roșul este culoarea însoțitorului de zbor superior.


La Compagnie, Franța
Ne-am obișnuit să vedem stewardesele în rochii sau fuste, La Compagnie însă și-a îmbrăcat colaboratorii în șorturi practici. Fetele pot alege și o fusta-creion, dar, se pare, foarte puțini își doresc să schimbe elementul distinctiv al companiei pe un obiect de vestimentație obișnuit.


Garuda Indonesia, Indonezia
Stewardesele Garuda Indonesia poartă rebranding-ul sarong-ului, care amintește de îmbrăcămintea tradițională din Asia de Sud-Est. Apropo, în anul 2017, echipajul companiei aeriene a primit titlul de "cel mai bun din lume la Premiile "Oscar" printre companiile aeriene - Skytrax World Airline Awards.


Lufthansa, GermaniaDe obicei, uniforma însoțitorilor de zbor Lufthansa nu diferă prin nimic de cea standard, dar nu în timpul Festivalului Oktoberfest. În cinstea celebrului Festival, echipajul merge anual să lucreze în costume, care amintesc de cele naționale.


EVA Air, TaiwanÎn anul 2005, Compania EVA Air împreună cu Sanrio au lansat cîteva avioane decorate în tematica Hello Kitty. Bilete, desenele de pe avioane, perne, alimente - toate erau realizate într-un singur stil ca și, bineînțeles, vestimentația stewardeselor.


Royal Brunei Airlines, Brunei
Compania aeriană este deținută integral de Guvernul Brunei. Poate din acest motiv, uniforma însoțitorilor de zbor este atît de apropiată de hainele tradiționale.


Air New Zealand, Noua Zeelandă
 


Rochia cu un print viu colorat este o alegere neobișnuită pentru însoțitorii de zbor, dar Air New Zealand nu pare deloc jenată de acest fapt. Cel puțin compania a reușit să creeze uniforme ușor recognoscibile.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load