COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vloggerii străini sînt indignați de starea hotelului ”Național” din centrul Chișinăului

Vloggerii străini sînt indignați de starea hotelului ”Național” din centrul Chișinăului

Vlaggerii străini care au vizitat capitala Moldovei nu încetează să se mire și să fie indignați, la fel ca localnicii, de starea hotelului Național din centrul Chișinăului, care este abandonat și continuă să se prăbușească.

În special, vloggerul din Marea Britanie, Jalilati Omar, care călătorește în diferite țări și petrecînd 24 de ore într-un oraș, povestește abonaților despre impresiile sale, a vizitat și Chișinăul.

Omar a vorbit despre arhitectura Chișinăului. "Primul lucru pe care îl vezi cînd intri în Chișinău sînt clădirile numite Porțile Orașului", a spus Omar. Lui i-au plăcut casele, în ciuda faptului că ele sînt „destul de vechi”.

În același timp, vloggerul a fost mirat de starea hotelului Național, care se află chiar în centrul orașului și, de obicei, în astfel de locuri există clădiri bine îngrijite și frumoase.


„Acest oraș este plin de clădiri abandonate rămase din perioada sovietică”, s-a plîns vloggerul. În opinia sa, turiștii nu vizitează Moldova din mai multe motive: în primul rind din cauza locuitorilor care nu vorbesc engleza, iar în al doilea - guvernul nu face nimic pentru dezvoltarea turismului. „Poate că aici sînt locuri interesante, dar nu le-am găsit”, a rezumat vloggerul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load