COVID-19 în MOLDOVA

Vino la concertul din PMAN. La ce ora începe sărbătoarea

Vino la concertul din PMAN. La ce ora începe sărbătoarea

Anul 2020 va fi întîmpinat cu mare fast în cele mai importante oraşe ale ţării, unde autorităţile locale au pregătit concerte grandioase şi spectacole cu focuri de artificii.

În centrul Capitalei, programul festiv va începe, astăzi, la ora 11:00 şi va continua pînă după miezul nopţii, transmite noi.mdcu referire la publika.md.

De la ora 19:00, chişinăuienii şi oaspeţii Capitalei sînt invitaţi la tradiţionalul concert de Revelion. Surpriză evenimentului va fi interpretul norvegian, originar din Belarus, Alexander Rybak, cîștigătorul concursului „Eurovision 2009".


Prestaţia artistului va costa bugetul municipalităţii peste zece mii de euro.

"Onorariul lui Alexandr Rîbac ajunge pînă la 200 de mii, pentru că conform legii dintr-o singură sursă noi avem dreptul să plătim pînă la 200 de mii. Iniţial cerinţele au fost mult mai mari".

Pe scena din PMAN vor mai urca naistul Constantin Moscovici, duetul Ana Cernicova și Amelia Uzun, formaţiile „Tharmis", „Briosonores", „DoReDoS", iar după miezul nopţii atmosfera va fi încinsă de băieţii de la „Zdob Şi Zdub".

De la ora 23:45, oaspeţii vor urmări, pe ecranul de pe scena din PMAN, tradiţionala felicitare a preşedintelui Igor Dodon, dar şi a altor demnitari. Iar la miezul nopţii spectatorii vor admira, timp de 10 minute, un spectacol de focuri de artificii. În acest an, pentru desfăşurarea evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă în centrul Capitalei, Primăria a alocat 3 milioane de lei, dintre acestea, două milioane sînt pentru organizarea serii de Revelion.

Un concert grandios va avea loc în noaptea dintre ani şi în oraşul Orhei. Printre artiştii care vor cînta pentru orheieni de Revelion sînt formația „Acord”, interpreta Lia Taburcean și starul din Romînia, Alexandra Stan.

Se vor distra pe cinste în noaptea dintre ani şi locuitorii oraşului Bălţi. În cadrul concertului de Revelion, pe scenă vor urca interpretele Dana Markitan, Sasha Letty şi formaţia Noroc. Surpriza serii va fi trupa din Rusia Filatov & Karas.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load