TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Veaceslav Eni: Doar prin eforturi comune putem depăși problemele din sistem

Veaceslav Eni: Doar prin eforturi comune putem depăși problemele din sistem

Problemele gestionarilor fondului locativ afectează calitatea serviciilor prestate de către SA „Termoelectrica”, dar și relația dintre furnizor și consumatorul final.

Subiectul a fost discutat în cadrul unui atelier de lucru cu administratorii de blocuri, organizat de „Termoelectrica”, transmite NOI.md cu referire la ipn.md.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, în cadrul discuțiilor, părțile au convenit asupra identificarea unei soluții de îmbunătățire a relațiilor de colaborare cu gestionarii fondului locativ pentru a asigura eficiența sistemelor interne din bloc. De asemenea, s-a decis simplificarea relațiilor de colaborare și interacțiune, precum și efectuarea unei analize ample privind starea sistemului intern din clădirile din capitală.

Directorul general Termoelectrica SA, Veaceslav Eni, a insistat pe servicii calitative prestate consumatorilor, fără ca aceștia să fie afectați de problemele care s-au adunat de-a lungul anilor în sistem. „Suntem convinși că doar prin eforturi comune, ale tuturor părților, putem depăși toate problemele adunate de-a lungul anilor, prin lansarea unor proiecte comune, astfel încît oamenii să beneficieze de un serviciu calitativ”, a mai spus Veaceslav Eni.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load