COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unicul candidat independent din cursa pentru Primăria Chișinău, ar putea să nu fie înregistrat

Unicul candidat independent din cursa pentru Primăria Chișinău, ar putea să nu fie înregistrat

Ruslan Codreanu, unicul care a cerut înregistrarea în cursa electorală pentru Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, zice că ar putea să nu fie înregistrat de către Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală din Chișinău (CECEM)

Decizia nu a fost luată, o ședință ar urma să aibă loc abia mîine, însă, Ruslan Codreanu declară că din informațiile preliminare pe care le deține, circa 800 de semnături ar putea să nu fie validate, iar în consecință, numărul semnăturilor colectate ar putea să fie insuficient pentru înregistrarea acestuia în cursă.

„Am primit rezultatele preliminare de la organele electorale. Lanțul piedicilor și sabotărilor se apropie de sfîrșit prin neînregistrare. Fiecare din cele 10 454 de semnături nu au contat”, a comentat Codreanu pe pagina sa de Facebook.


În total, 21 de persoane au cerut să fie înregistrate în cursa electorală pentru funcția de primar de Chișinău, cu excepția lui Codreanu toți sînt reprezentanți ai partidelor politice. Deocamdată nu există decizii finale în privința înregistrării tuturor celor 21 de candidați.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load