TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Una dintre benzile de pe podul de pe strada Ismail va fi îngustată

Una dintre benzile de pe podul de pe strada Ismail va fi îngustată

Una dintre benzile de pe podul de pe stradă Ismail va fi îngustată, începînd cu săptămîna viitoare.


Autoritățile spun că acest lucru se face pentru a putea fi întăriți pilonii pe care se ține. Deși construcția are nevoie de reparație integrală, responsabilii afirmă că nu sînt bani.


Șoferii care se deplasează pe podul de pe stradă Ismail vor avea mai puțin spațiu pentru circulație. Începînd cu săptămîna viitoare, una dintre benzi va fi îngustată. Autoritățile spun că acest lucru se face pentru a putea fi întăriți pilonii care susțin podul. Deși construcția are nevoie de reparație integrală, responsabilii afirmă că se limitează la asta pentru că nu sînt bani.


Podul de pe stradă Ismail, pe care se circulă intens, este plin de fisuri, iar porțiuni din balustradă pur și simplu lipsesc.


Aspectul podului îi sperie pe trecători. Chiar și așa, oamenii spun că merg pe acolo pentru că nu au încotro.


Ajuns într-un asemenea hal, autoritățile afirmă că au găsit soluții... doar pe jumătate. De săptămîna viitoare, muncitorii vor îngustă prima bandă și vor instala deliniatoare de-a lungul podului.


Totodată, va fi impusă o nouă regulă pentru vehiculele de mare tonaj.


Adrian Boldureacu afirmă că pericol de prăbușire a podului nu există, deși recunoaște că acesta necesită reparație urgentă. Pentru lucrări, însă, nu se ajung bani.


Și podul de pe stradă Mihai Viteazu trebuie să fie reparat în cel mai scurt timp. Însă deocamdată lucrări se fac doar la proiect, care este gata în proporție de 90 la sută.


Pentru implementarea acestuia este nevoie de 50 de milioane de lei, bani pe care primăria trebuie să-i găsească.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load