TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

UPDATE: Cauza preliminară a accidentului de la Buiucani (VIDEO)

UPDATE: Cauza preliminară a accidentului de la Buiucani (VIDEO)

UPDATE 16:24 - Cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani este viteza și traversarea intersecției la culoarea interzisă


La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier.


Apelul a parvenit la 112 la ora 14:08, unde s-a anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină s-a tamponat cu un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.


Prima cauză preliminară este că șoferul mașinii se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.


După coleziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost traunsportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital.


La moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

15:15: Ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu și al IGSU, Liliana Pușcașu a confirmat pentru Noi.md că deocamdată a fost confirmat decesul unei singure persoane.


14:25 - Pe strada Alba Iulia la intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei o mașină a intrat într-un troleibuz, iar după impact troleibuzulul a intra în mulțime.


Potrivit martorilor, troleibuzul a zburat de pe șosea, iar două mașini sînt total distruse.


La fața locului au intervenit două ambulanțe și un echipaj de pompieri pentru deblocare.


Potrivit purtătorului de cuvînt al IGSU, Liliana Puscașu, șase persoane din troleibuz au fost rănite, iar două persoane au fost grav rănite din mașină.


Știrea se actualizează...

știri.md


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load