Un parc din capitală a rămas fără scaune (FOTO)

Un parc din capitală a rămas fără scaune (FOTO)

Moldovenii care preferă să-şi petreacă timpul liber în parcul Alunelul din capitală, trebuie să vină cu scaun de acasă. Şi asta pentru că, odată cu începerea lucrărilor de reamenajare a parcului, au fost scoase toate bancile şi puse unul peste altul... la umbră.Muncitorii lucrează de zor doar ca să dea o nouă imagine parcului Alunelul, vizitat zilnic de sute de chişinăuieni. Chiar de la bun început au fost scoase toate scaunele din parc, chiar dacă nu se lucrează încă pe toate porţiunile. Acest lucru îi împiedică pe oameni să mai poată ieşi afară, odihnindu-se ca altădată. 


Şi asta nu e tot! Portalul de ştiri Noi.md a primit ieri alte imagini din care se vede că zona în care au loc lucrări, inclusiv de defrişare a copacilor,  nu a fost îngrădită, lucru ce pune în pericol siguranţa oamenilor, care se plimbă prin zonă.


Startul lucrărilor de reamenajare a parcului Alunelul a fost dat pe 20 iunie curent, prima etapă de reconstrucţie fiind programată pentru o perioadă de 60 de zile.


Costul lucrărilor de reconstrucție a parcului „Alunelul” este de 4, 6 milioane de lei.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load