COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un grup de sportivi și-a exprimat susținerea pentru Ion Ceban

Un grup de sportivi și-a exprimat susținerea pentru Ion Ceban

„Am convingerea că, atunci cînd va fi primar, orașul nostru se va schimba în bine”. Aceasta este declarația unui sportiv, care și-a manifestat susținerea pentru candidatura lui Ion Ceban la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Și alți reprezentanți ai acestei sfere au declarat că își oferă sprijinul pentru candidatul PSRM, menționînd că speră de la acesta să contribuie la construirea și amenajarea terenurilor și arenelor sportive.

„El a sprijinit întotdeauna dezvoltarea sportului. În perioada în care a fost viceministru al educației, a deschis în toată țara peste 60 de centre pentru tineret și sport. În calitate de consilier municipal, Ion Ceban a contribuit la deschiderea a 10 stadioane în capitală. Atunci cînd se închideau școlile, el ne-a ajutat să păstrăm clădirea Școlii de Șah. De asemenea, întotdeauna ne-a ajutat la repararea complexelor sportive. Este o persoană care contribuie la dezvoltarea sportului prin fapte concrete”, a susținut un șahist din Moldova și mare maestru internațional, Viorel Bologan.


„Ne-a ajutat întotdeauna în organizarea taberelor de antrenament, participarea la turnee în străinătate. Toate proiectele despre care am discutat cu el au fost susținute. Rămîn de făcut încă multe lucruri, trebuie depusă multă muncă. Sperăm și contăm pe faptul că pe 20 octombrie orășenii vor face alegerea corectă”, a declarat conducătorul Clubului de luptă, Rustam Alimov, la o conferință de presă.

„Am urmărit cu atenție cum muncește în Consiliul Municipal. Numărul mare de terenuri de sport și de joacă care au fost amenajate în ultimii ani este ceea de ce are nevoie orașul nostru. Am convingerea că, atunci cînd Ion Ceban va fi primar, orașul nostru se va schimba în bine. Capitala are nevoie de un adevărat manager care să pună lucrurile în ordine”, a spus Alexei Pervanciuc, președintele „Academiei de Sport în numele lui Anatol Pervanciuc”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load