Un fost șef de la Primărie ar putea primi despăgubiri de aproape 500 de mii de lei

Un fost șef de la Primărie ar putea primi despăgubiri de aproape 500 de mii de lei

Adrian Boldurescu, fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicație a Primăriei Chișinău, ar putea fi restabilit în funcție.


Mai mult, potrivit unei hotărîri de judecată, Primăria Chișinău urmează să-i achite, în calitate de salarii, peste 477.000 de mii de lei, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019, timp în care a fost suspendat din funcție.


Judecătoria Chișinău cu sediul Centru i-a dat cîștig de cauză lui Boldurescu, care a fost demis din această funcție pe vremea primarului Dorin Chirtoacă. Hotărîrea a fost pronunțată la 29 martie curent, după ce a fost contestată decizia de demitere din funcție.


„Prezenta hotărîre urmează a fi executată imediat în partea restabilirii lui Boldurescu Adrian în funcția de șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău și achitării unui salariu mediu în mărime de 9345 de lei 92 de bani”, se menționează în hotărîrea de judecată.


Hotărîrea este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău în termen de 30 de zile.


De menționat că în aceeași hotărîre este vizat și Igor Gamrețchi, un alt fost șef al Direcției transport. Cererea lui Gamrețchi de a fi restabilit în funcție a fost însă respinsă de către instanța de judecată.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load