Un expert constituțional se visează primar

Un expert constituțional se visează primar

Expertul constituționalist Teodor Cîrnaț își înaintează candidatura pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău la alegerile din 20 octombrie. Acesta spune că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.


„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sînt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de primar general al mun. Chișinău. Mă uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărît să mă implic în aceasta cursă”, a scris Cîrnaț pe o rețea de socializare.


Prin mesajul său, Teodor Cîrnaț spune că își caută susținători pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.


„Funcția de primar general îmi va da posibilitatea să îmi arăt capacitățile individuale și să demonstrez că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria – în serviciul cetățeanului”, se menționează în mesajul său.


Alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load