COVID-19 în MOLDOVA

Un bărbat din capitală riscă pînă la 7 ani de închisoare. Ce a făcut?

Un bărbat din capitală riscă pînă la 7 ani de închisoare. Ce a făcut?

Un bărbat de 49 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru comiterea dehuliganism.

Bărbatul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiunile de jaf și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Polițiștii fiind alertați la data de 21 martie, pentru a interveni la documentarea unui caz de huliganism pe str. Independenței, unde între doi bărbați s-a iscat un conflict iar unul din bărbați s-a ales cu o plagă. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă și serviciile specializate pentru stabilirea circumstanțelor. În urma documentării polițiștii au stabilit că între victim, bărbatul în vîrstă de 42 ani și un individ, în timp ce se aflau în fața unui magazin, ambii fiind în stare de ebrietate, între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie iar ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu un obiect ascuțit în regiunea abdomenului, ulterior părăsind locul faptei. Victima a fost transportată cu un echipaj medical și internat la spital pentru îngrijiri medicale.


În urma măsurilor speciale de investigație suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load