COVID-19 în MOLDOVA

Trotuarele Pușkin-Bodoni, de nerecunoscut. Cum arată pavajul aplicat (FOTO)

Trotuarele Pușkin-Bodoni, de nerecunoscut. Cum arată pavajul aplicat (FOTO)

Trotuarele de pe străzile Pușkin și Bodoni din capitală au intrat în reparație. Un pavaj nou, modern este aplicat de o echipă de muncitori, a anunțat primarul Ion Ceban.

"Cine nu a mers pe vechile trotuare din centrul orașului, fără a ocoli gropile formate și pavajul stricat. Au tot criticat și continuă să critice lucrările, ce le efectuăm, cei care au alte obiective. Noi avem un singur scop, oamenii să dispună în sfîrșit de trotuare moderne. Mulțumesc tuturor cetățenilor, care sînt înțelegători și cu tot disconfortul creat din cauza reparațiilor, se opresc pentru a vedea cum se transformă visul multor locuitori în realitate. În prezent se lucrează asiduu pe ambele străzi.

Cele 8 echipe efectuează lucrări pe porțiuni, se decapează pavajul vechi și, operativ, se lucrează pentru a fi instalat cel nou. Stațiile vechi pentru așteptarea transportului sînt scoase, iar în locul lor vor fi instalate altele noi. Mai mult, iluminatul stradal va fi modernizat.


Pavajul vechi este stocat și va fi reutilizat la instituțiile educaționale municipale sau alte obiective. Procesul este strict monitorizat, iar cei care vor încerca să își facă interesele, vor răspunde cu funcția", a scris Ion Ceban pe o rețea de socializare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load