Trecerile de pietoni dispar de pe străzile capitalei

Trecerile de pietoni dispar de pe străzile capitalei

Recent aplicate, trecerile de pietoni, vopsite în alb-roșu, și-au pierdut deja din culoare.


Autoritățile municipale au remarcat și ele acest moment și au decis să stopeze aplicarea marcajului pentru a vedea de ce ține atît de puțin. Chișinăuienii spun însă că astfel au mai fost spălați niște bani, transmite Tv8.md.  


Pe trecători nu-i mai miră calitatea vopselei folosită pentru marcarea trecerilor pietonale. Aceștia presupun că prin această procedură au mai fost spălați niște bani.


Și șoferii au criticat calitatea marcajelor care se spală după doar cîteva ploi.


Șeful întreprinderii municipale Exdrupo, responsabilă de lucrări, recunoaște că vopseaua folosită nu este conform așteptărilor. De aceea, a luat decizia să stopeze aplicarea marcajului pentru o perioadă nedeterminată de timp.


„Noi am stopat toate lucrările de marcaje, anume la trecerile de pietoni, că acolo e problemă. – De ce, totuși, țin atît de puțin? – De asta și analizăm acum, ca să vedem care e problema”, a spus Marcel Zastînceanu, șef „Exdrupo”.


În capitală sînt 935 de treceri pietonale, dintre care 140 au fost vopsite în culorile alb-roșu, la intersecțiile cele mai aglomerate. În total, pentru aplicarea marcajelor rutiere, Primăria Chișinău a cheltuit peste patru milioane de lei.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load