COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Transportul public din capitală ar putea reveni la regim normal

Transportul public din capitală ar putea reveni la regim normal

Transportul public din capitală ar putea reveni la regim normal pe parcursul săptămânii. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Decizia de săptămâna trecută urmează să fie revizuită în cadrul ședinței Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, care va avea loc la ora 9:30.

Potrivit lui Ceban, la această concluzie s-a ajuns, după îmbulzeala de ieri din unitățile de transport.


„Îmi asum acest lucru și declar că vom asigura în continuare capitala pe tot parcursul zilei, cu tot efectivul de transport de care dispunem, astfel să nu fie încărcătura mare a unităților de transport. Foarte mult îmi doresc ca în curând să achiziționăm noi troleibuze și autobuze, pe care ne-am propus, astfel să avem posibilitatea de a soluționa această problemă, iar locuitorii Chișinăului să dispună de transport public și condiții mai bune”, a punctat acesta.

Amintim că începând cu data de 15 iunie până la 30 iunie 2020, în municipiul Chișinău s-a instituit un program special de activitate a transportul public (troleibuze, autobuze,maxi-taxi) pe tot teritoriul mun.Chișinău - dimineața - între orele 5:00 și 10:30, iar seara - între orele 15:30 și 21:30.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load