Traficul rutier pe o stradă din capitală este suspendat

Traficul rutier pe o stradă din capitală este suspendat

Traficul rutier pe strada Ion Creangă din capitală, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, este suspendat pe parcursul zilei de astăzi, 24 februarie, de la ora 07.00, pînă la ora 16.00.

Restricționarea are loc în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor.

Municipalitatea informează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că pe perioada efectuării lucrărilor, traseul rutei de troleibuz nr. 21 se scurtează pînă la Parcul „Alunelul”. Traseul rutelor de troleibuz nr. 1 şi 22 se modifică tur, de la bd. Ştefan cel Mare pe străzile Bănulescu-Bodoni, Bucureşti, Şciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Belinski, Creangă şi în continuare pe traseele stabilite. Retur, de la str. Creangă pe străzile Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Şciusev, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseele stabilite.

În același timp, traseul rutei de autobuz nr. 11 se scurtează pînă la Piaţa Unirii Principatelor. Traseul rutei de microbuz nr. 124 se modifică tur – de la str. Creangă pe străzile Belinski, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe acelaşi traseu. Traseul rutelor de microbuz nr. 101, 103, 121, 122, 125, 126, 172 şi 174 se modifică tur – de la str. Creangă pe străzile Belinski, Vasile Lupu, Eugen Coca, Ion Creangă şi în continuare pe traseele stabilite. Retur – pe acelaşi traseu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load