COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Traficul rutier pe o poțiune de drum din sectorul Rîșcani, închis

Traficul rutier pe o poțiune de drum din sectorul Rîșcani, închis

Traficul rutier pe bukevardul Moscova, pe tronsonul str. Alecu Russo - str. M. Basarab, va fi sistat în perioada 18 iulie (ora 14:00 ) - 19 iulie (ora 24:00).

Potrivit Primăriei Chișinău, decizia a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de către S.A. „Termoelectrica" de pozare a rețelelor termice pe str. Miron Costin, în perimetrul str. Florilor - str. N. Dimo, transmite agora.md.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:


18 iulie 2020:

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 19, nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. B. Voievod, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite;

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. M. Costin, str. Florilor, str. Matei Basarab, bd. Moscova, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

19 iulie 2020

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova, pe str. Studenților, str. N. Dimo, str. T. Vladimirescu, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe str. Studenților pe str. Florilor, str. Bogdan Voievod, str. Kiev și în continuare pe traseele stabilite.

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Matei Basarab, str. Florilor, str. M. Costin, bd. Moscova și în continuare pe traseele stabilite.

Șoferii care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load