Toate gheretele din preajma Parcului Afgan vor fi evacuate

Toate gheretele din preajma Parcului Afgan vor fi evacuate

Primăria Municipiului Chişinău informează cu toate unităţile comerciale şi de prestări de servicii amplasate pe teritoriul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfîntă Amintire” din bd. Miron Costin, sectorul Rîşcani, vor fi evacuate, pînă la 1 aprilie curent.


O dispoziție în acest sens a semnat primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, relatează Noi.md.


Potrivit documentului, agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Complexului Memorial, dar și în preajma acestuia, pe bd. Miron Costin și bd. Moscova, urmează să-și evacueze pe cont propriu toate unitățile de comerț ambulant (tonete, rulote, remorci, frigidere) și de prestări de servicii, inclusiv cele care prestează servicii distractive pentru copii. În caz de neconformare, acestea vor fi evacuate în mod forțat.


Totodată, Primăria Municipiului Chişinău nu va mai elibera scheme de amplasare și nu va admite notificarea activității comerciale sau de prestări de servicii de orice gen pe teritoriul adiacent și în perimetrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfîntă Amintire".


După eliberarea de comercianți a teritoriului din preajma Complexului Memorial din bd. Miron Costin, serviciile municipale de profil vor amenaja o zonă de odihnă și agrement, în limitele scuarului din bd. Moscova, 21.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load