TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Țîrdea: Printre candidații la funcția de primar al Chișinăului, doar Ceban și Năstase sînt independenți de PDM

Țîrdea: Printre candidații la funcția de primar al Chișinăului, doar Ceban și Năstase sînt independenți de PDM

Aproape toți candidații la funcția de primar al Chișinăului sînt oamenii Păpușarului, iar dintre toți, numai Ion Ceban și Andrei Năstase sînt cu adevărat independenți de Plahotniuc și de Partidul Democrat.


O astfel de opinie a fost exprimată de deputatul Partidului Socialiștilor din Moldova, politologul Bogdan Țîrdia, transmite Noi.md.


"Domnilor, uitați-vă cine a depus documentele pentru a participa la alegerile primarului Capitalei!". Pur și simplu nu ai unde să scuipi – peste tot oameni de-ai păpușarului! În afară de Ceban și Năstase, eu, sincer, nu înțeleg care dintre acești cetățeni este într-adevăr independent de PDM? Îi rog pe prietenii mei să mă ajute să înțeleg...”, a scris el pe pagina sa de socializare.


1) Teodor Cîrnaț, Partidul ”Voința Poporului” (PVP) - a fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii în perioada regimului lui Plahotniuc, și-a servit cu credință șeful.
2) Valerii Climenco, care a cedat partidul inculpatului penal Ilan Șor!
3) Valeriu Munteanu - cu influență din partea oligarhului, în 2016 el a semnat acordul cu un offshore american privind concesionarea a 40% din teritoriul Moldovei!
4) Vladimir Cebotari, fost ministru al Justiției al PDM. El cu siguranță nu este de la Plahotniuc!
5) Dorin Chirtoacă – a făcut pentru Plahotniuc orice vrei - insulele din Parcul La Izvor, Cafeneaua Guguță, sute de hectare de pămînt, iar în 2018 - orașul!
6) V. Marinuța (ca și O. Țîcu, V. Munteanu) a fost în guvern/alianță cu PDM.
7) V. Țurcanu - a lucrat ca secretar de presă al președintelui N. Timofti! - a apărat fidel sistemul!
8) Dumitru Țîra în general a fost unul dintre principalii propagandiști ai lui Plahotniuc, fiind directorul Realitatea TV. Astăzi el este pe listele PPE al lui Leancă, un luptător curajos împotriva regimului păpușarului!
9) Octavian Țăcu lucrează și în prezent la ziarul lui Plahotniuc Timpul. Critică blocul ACUM pentru alianța cu PSRM. Dar, în același timp, îi convinge pe toți că nu este cu Plahotniuc!
10) Se pare că singurul candidat care nu are legătură cu PDM este fostul procuror al Chișinăului, Ivan Diacov, din Partidul Nostru. Fratele său, Dmitru Diacov a fost mîna dreaptă a lui Plahotniuc timp de 10 ani, iar însuși I. Diacov a trîmbițează peste tot că luptă cu Plahotniuc și cu propriul său frate...


Apropo, el a devenit procuror al orașului exact odată cu venirea la putere a PDM și a lui Plahotniuc. De la acest tovarăș nu am văzut niciodată nici un caz de mare anvergură împotriva mafiei democraților...


Da, PDM s-a expus riscului în toată țara! Lăsăm mafia să vină la putere din nou?”, a pus Bogdan Țîrdea o întrebare retorică.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load