COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sute de locuitori ai capitalei primesc ajutoare financiare de la Primărie

Sute de locuitori ai capitalei primesc ajutoare financiare de la Primărie

Sute de persoane și familii din municipiul Chișinău și din suburbii beneficiază de sprijinul financiar din partea autorităților administrației publice locale.

Indemnizațiile au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții beneficiarilor sau susținerea acestora pe o perioadă definită, pentru a-și soluționa anumite probleme de ordin economico-financiare pe termen scurt.

Cele mai reprezentative subvenții acordate de municipalitate păturilor social-dezavantajate se referă la: ajutor pentru plata agentului termic în perioada rece a anului, compensații pentru serviciile de transport public, în raza municipiului sau abonamente anuale pentru călătoria în transportul public urban și suburban. Un alt ajutor este serviciul social de suport monetar dar și compensațiile pentru organizarea funeraliilor veteranilor de război.

Pentru a beneficia de serviciile/prestațiile sociale oferite de Administrația publică locală Chișinău, cetățenii urmează să se adreseze direcțiilor asistență socială din sectoarele capitalei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load