COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Strada Albișoara, din nou inundată: Ce a constatat primarul la fața locului (FOTO)

Strada Albișoara, din nou inundată: Ce a constatat primarul la fața locului (FOTO)

Țevile de evacuare a apelor pluviale de pe strada Albișoara, stradă care este inundată la fiecare ploaie în capitală, au fost astăzi curățate.

Primarul Ion Ceban a mers cu echipa unei companii private astăzi la fața locului pentru a stabili care e cazua blocării canalelor de scurgere a apei pluviale. După cum s-a constatat, țevile de scurgere au fost blocate diferite obiecte metalice.

"Mulți se întreabă de ce strada Albișoara este mereu inundată atunci cînd plouă. Deoarece țevile de scurgere sînt blocate cu lucruri, care îți trezesc întrebarea: „Cum au ajuns acolo?”

Astăzi, cu ajutorul unei echipe de la o companie privată, au fost curățate mai multe țevi de evacuare a apelor pluviale de pe strada Albișoara. Muncitorii au găsit și evacuat obiecte metalice de dimensiuni mari.


Intenționăm să reparăm strada Albișoara. În urma rectificării bugetului de stat, 100 de milioane de lei vor fi redirecționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, trotuarelor din Str. Pușkin și Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, dar și pentru intervenția pe alte străzi", a declarat Ion Ceban, în urma inspectării zonei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load