COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Stamate confirmă: Tatăl ei este avocatul șoferiței "criminale" de la Buiucani

Stamate confirmă: Tatăl ei este avocatul șoferiței "criminale" de la Buiucani

Ministra Justiției Olesea Stamate confirmă faptul că tatăl ei Vladimir Kovali este avocatul șoferiței care a tamponat un troleibuz la o intersecție din sectorul Buiucani, accident soldat cu un mort și 25 de răniți.

Ministra spune însă că tatăl ei îi reprezintă interesele acelei tinere doar într-un singur dosar, pentru care nu există deocamdată o sentință nici în prima instanță și neagă faptul că el ar fi ajutat-o pe șoferiță să scape de pedepse și să urce din nou la volan.

„Da, tatăl meu este avocatul acelei doamne. O reprezintă în unul dintre procesele penale pe care le are sau le-a avut doamna respectivă. Este un proces penal care este în desfășurare, încă nici decizia primei instanțe nu a fost luată pe acest caz. Ca să fie foarte clar, căci au fost aduse acuzații precum că tatăl meu ar fi soluționat sau ar fi contribuit la soluționarea dosarelor acestei persoane. Deci, el o reprezintă doar pe ultimul caz al ei, pe care nu s-a luat încă nicio decizie nici în primă instanță”, a declarat Stamate, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Ministra Justiției spune că e a personal va cerceta toate deciziile instanțelor luate în privința acelei tinere care ar fi provocat accidentul, pentru a cerceta dacă nu a fost admise ilegalități. Stamate a mai zis că sînt necesare modificări legislative pentru ca asemenea situații să nu se mai repete, iar persoanele care au încălcări similare în trafic să fie pedepsite mai dur.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load