Silvia Radu spune lucrurilor pe nume despre liberali: au lăsat o administrație în genunchi

Silvia Radu spune lucrurilor pe nume despre liberali: au lăsat o administrație în genunchi

Primarul general interimar, Silvia Radu, reacționează la declarațiile reprezentanţilor PL din Consiliul municipal Chişinău.


Aceștia au acuzat-o de incompetență, iar motivul, potrivit lor este că la o săptămînă după ninsoare, străzile nu sînt încă curățate, anunță NOI.md


În replică, primarul general interimar susține că, spre deosebire de anul curent,  în ultimii 10 ani, procesul de deszăpezire din capital a fost mult mai anevoios.  Pe durata acestei perioade, liberalii au lăsat o administrație în genunchi, mai consideră Radu.


“Dacă acum lucrăm cu utilaje învechite, care demult trebuiau schimbate, este doar din vina liberalilor. Ei au fost ocupați mai mult cu scheme de corupție, au avut alte interese și nu le-a păsat pînă acum de cum arată orașul. Dacă nu tocau bugetul public și nu își băteau Joc de banii oamenilor, azi puteam să avem tehnică modernă cu care să intervenim mai eficient între blocuri pentru curățarea poleiului și a zăpezii”, susține aceasta.


Potrivit ei, liberalii au un tupeu ieșit din comun.


“Anul acesta a fost primul an, din ultimii 20, cînd s-a intervenit în ogrăzi, s-a încărcat zăpada și s-a dus într-un loc special amenajat. În anii trecuți, nici măcar nu se dădea ordin de intervenție, nimeni nu se gîndea că trebuie acţionat în  interiorul curţilor blocurilor de locuinţă. Știu că sînt probleme cu poleiul. Nu avem utilaje moderne, sîntem obligați ca să facem treabă cu oamenii angajați. Aceștia sînt în teren și lucrează, dar este nevoie de timp, ca să intervii pe o suprafață atît de mare”, mai spune primarul general interimar.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load