Silvia Radu, sătulă de murdăria din oraș

Silvia Radu, sătulă de murdăria din oraș

Curat este acolo unde nu se face mizerie, a menționat primarul general-interimar al capitalei, Silvia Radu, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.


Potrivit ei, principalii vinovați de această situație sînt agenții economici care aruncă deșeurile în spațiul public și nu-și respectă obligațiunile de a-l trasporta în locurile special amenajate. 


„Ei aruncă gunoiul în parcuri sau în fața clădirilor în care locuiesc oameni. Eu sînt de acord ca agenții să lucreze și să cîștige bani. Dar ei nu pot să facă asta din contul locuitorilor capitalei. Este inadmisibil”, a menționat Silvia Radu.


Totodată, ea a punctat și faptul că preturile de sector nu au intervenit corespunzător și nu au aplicat nicio amendă pentru agenții economici care nu respectă curățenia.


„Fac un apel către pretori ca să înceapă munca în acest sens. În fiecare joi, organizați-vă, faceți o comisie de sector pentru controlul ordinii publice, prin care să vă adunați și să verificați cum se respectă regulile de salubrizare. Altfel, amenzile sînt destul de usturătoare. Dacă în fiecare sătpămînă o să aplicați cîte o amendă de 9 mii de lei agentului economic, el o să facă tot posibilul ca să nu se mai repete această situație”, a declarat primarul.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load