Silvia Radu nu a decis dacă va candida la alegeri

Silvia Radu nu a decis dacă va candida la alegeri

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, afirmă că nu a decis dacă va candida la funcția de primar general, în cadrul alegerilor din această primăvară, notează Noi.md.


Radu a menționat că, deocamdată, este preocupată de proiectele aflate în derulare la Primărie.


„Încă nu am luat această decizie. Este foarte dificil, am mult prea multe proiecte acum în demarare, care nici nu-mi permit să mă gîndesc la viitoarele alegeri. Sînt prea multe probleme urgente care trebuie soluționate și, deoarece încă nu s-a stabilit data alegerilor și nu există o claritate referitoare la termenul și modul în care vor avea loc, eu mă ocup de soluționarea acestor probleme și decizia o las pe mai tîrziu, să vedem ce va urma”, a declarat Radu într-un interviu pentru Europa Liberă.


Edilul a mai precizat că, în ciuda criticilor aduse de opoziție privind numirea ei la conducerea Primăriei, în realitate, desemnarea a fost posibilă datorită unei legi promovate de Partidul Liberal.


„Chirtoacă nu a demisionat, știind care este situația la Chișinău, fiindcă toți chișinăuienii știu că dumnealui i-a dezamăgit pe cei care l-au votat în această funcție și că au fost într-o situație atît de incomodă, că eu am fost numită în această funcție, în baza legii promovate de liberali. Prin urmare, trebuia să demisioneze mult mai înainte. Și atunci lucrurile ar fi stat, probabil, puțin altfel. Dar cred că cea mai mare problemă este anume faptul că dezamăgirea alegătorilor a provocat aceste reacții dușmănoase referitoare la Primăria Chișinău”, a subliniat Radu.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load