Silvia Radu, nemulțumită de lucrul pretorilor

Silvia Radu, nemulțumită de lucrul pretorilor

Pretorii de sector din municipiul Chișinău au fost luați la rost de primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, în această dimineață, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, notează NOI.md. 


Primarul s-a arătat indignată de îndeplinirea necalitativă a lucrărilor de deszăpezire a capitalei. Silvia Radu și-a manifestat nemulțumira față de faptul că nici pînă azi unele străzi nu au fost curățate. 


Potrivit datelor prezentate de pretorii de sector, pe parcursul acestei săptămîni, angajații instituțiilor au mers în teritoriu și au verificat modul în care agenții economici salubrizează și curăță teritoriul adiacent. Astfel, în ultimele zile cei de la Pretura Sectorului Centru le-au întocmit cinci procese-verbale agenților economici; cei de la Botanica - cinci procese agenților economici și două întreprinderilor municipale. În același timp, în sectorul Ciocana au fost înmînate agenților economici 39 de prescripții. 


„Pe bulevardul Traian stă gheața de 15 cm... Dacă nu știți să vă faceți lucrul, mai bine plecați. Mai bine să nu fie nimeni în postul Dvs. decît să fie cineva care nu face nimnic. Gîndiți-vă bine, oricum o să schimbăm lucrurile, căci atitudinea pretorilor lasă de dorit”, a declarat Silvia Radu. 


Primarul interimar le-a sugerat pretorilor să se apuce de lucru și să își schimbe atitudinea.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load