Silvia Radu intervine prompt: a dispus reabilitarea unei subterane

Silvia Radu intervine prompt: a dispus reabilitarea unei subterane

Trecerea subterană de pe viaductul din preajma Spitalului Clinic Municipal nr. 1 va fi reparată, notează NOI.md.

O dispoziție în acest sens a fost emisă de primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu.

Despre starea deplorabilă a pasajului subteran pietonal, şefa administraţiei municipale a fost sesizată de mai mulţi locuitori ai capitalei.

În cadrul unei vizite la faţa locului, Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparaţie curentă a scărilor din toate cele 4 accese, să cureţe pereţii de la intrarea în trecerea subterană, dar şi sistemul de canalizare şi să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

De asemenea, primarul general interimar a menţionat că în primăvara curentă acest pasaj pietonal, precum şi alte treceri subterane vor intra în lucrări de reparaţie capitală. Potrivit Silviei Radu, pasajele subterane urmează a fi restabilite, pentru a creşte securitatea pietonilor, pe timp de zi, dar şi pe timp de noapte, dar şi a fluidiza traficul. „Ne dorim să creştem siguranţa în pasajele pietonale, pentru că lumea nu are curaj să le folosească. După ce vor fi reabilitate, orăşenii vor putea să circule în siguranţă fără să aibă teamă de nimic”, a subliniat Silvia Radu.  

Decizia de a interveni cu lucrări de reparaţie curentă la trecerea subterană de pe Viaductul Centru-Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova” şi Spitalului Clinic Municipal nr. 1 a fost luată avînd în vedere fluxul mare de pietoni care trec prin pasajul pietonal pentru a ajunge la staţia transportului public.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load