Silvia Radu susține că nimeni nu ar accepta să vină la cîrma Primăriei. Află motivul

Silvia Radu susține că nimeni nu ar accepta să vină la cîrma Primăriei. Află motivul

Silvia Radu susține că încă nu a luat o decizie dacă va candida sau nu la funcția de primar la următoarele alegeri locale. 

Mai mult decît atît, aceasta a menționat că dacă următorul primar ar ști cîte probleme sînt în primărie, atunci cu siguranță cu greu ar accepta să vină în această funcție, notează Noi.md.

”Sînt absolut convinsă că primăria are nevoie de liniște, iar în fruntea ei trebuie să fie o persoană apolitică. Toate aceste lupte care s-au dat pe spatele locuitorilor Chișinăului au adus orașul într-o situație deplorabilă. Nu m-am decis dacă voi participa la alegerile locale. Dacă ar cunoaște cineva cîte probleme sînt la municipalitate, atunic cu greu ar accepta să vină în fruntea acestui oraș”, a declarat primarul general interimar.

Totodată, edilul a specificat că primăria trebuie să intre într-o dinamică de muncă și să își formeze un mecanism intertn de funcționare bun, ca indiferet de cine va veni în fotoliul de primar acesta să își execite funcția la nivel și să nu fie implicat în bătăliile politice. 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load