Şeful Parcului Urban de Autobuze şi-a depus cererea de demisie

Şeful Parcului Urban de Autobuze şi-a depus cererea de demisie

Şeful Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, și-a depus cererea de demisie. Despre aceasta a anunţat primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

„Domnul Capcelea a scris cerere de demisie, așa cum i-am cerut, și urmează a fi primită această cerere pentru a emite un răspuns în acest sens”, a declarat Silvia Radu. 

Amintim că, la începutul săptămînii trecute, Silvia Radu a cerut ca directorul Parcului Urban de Autobuze să își depună cererea de demisie, după apariţia, pe reţelele de socilaizare, a cîtorva fotografii în care apare un autobuz de pe linia 46, cu podeaua spartă.

Atunci, Capcelea a încercat să se justifice, menţionînd că toate autobuzele care asigură transportul public de pasageri au termenul de exploatare expirat şi că fiecare dintre acestea au parcurs deja peste 1 milion şi jumătate de kilometri, iar faptul că în prezent întreprinderea are 124 de autobuze cu termenul de exploatare expirat, iar că din 2006 nu a fost cumpărat niciun autobuz nou, de vină este Consiliul municipal, care, de ani buni, nu a alocat niciun leu pentru investiții capitale.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load