COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ședințele Primăriei Chișinău se vor desfășura on-line

Ședințele Primăriei Chișinău se vor desfășura on-line

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a amînat luni ședința operativă săptămînală a serviciilor municipale și a declarat că acestea se vor desfășura on-line, transmite moldpres citat de noi.md.

Într-o conferință de presă dedicată acțiunilor de prevenire întreprinse de primărie pentru prevenirea infecţiei prin COVID-19, Ion Ceban a declarat că a redus întîlnirile de orice fel și a amînat ședința operativă a serviciilor primăriei. “Vom realiza ședințe on-line cu responsabilii de la primărie, de asemenea am creat o celulă de criză în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială pentru acordarea sprijinului la domiciliu persoanelor în vîrstă și singure”, a spus sursa citată.

În același timp, Ceban a declarat că începînd de astăzi, 16 martie, în va fi lansată o platformă de voluntariat pentru ajutorarea persoanelor în vîrstă ori cu nevoi speciale. "Toţi voluntarii care doresc să ajute persoanele în vîrstă sau cu nevoi speciale să îşi coordoneze activităţile cu direcţiile teritoriale asistenţă socială", a spus edilul.


De asemenea, primarul a anunțat că în sprijinul agenților economici care și-au manifestat dorința de a dona bani pentru a ajuta în combaterea răspîndirii cu Covid-19, Primăria Chișinău va deschide mai multe conturi bancare.

  Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


  Știrile partenerilor noștri
  loading...
  Mai multe

  Sondaj Toate

  load